CONTACT

 Tel. 06-51516748 | Ton Bennemeer Fotografie | ton@bennemeer.nl 

Contactpagina

Contact | Of het nu om een portretfoto, gezinsfoto, familiefoto of om bedrijfsfotografie gaat, u kunt mij bellen, mailen, appen of via Messenger een bericht sturen. Op mijn Facebookpagina Fotografie Ton Bennemeer en mijn Bedrijfspagina Ben & More, wij maken ook Websites, kunt u nog meer foto’s en informatie vinden. Graag kom ik (vrijblijvend) bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Route

Mijn route is naar de klant. Wilt u een foto laten maken op locatie, binnen of buiten, geen probleem, mijn studio is portable. Zo is iedere foto-opdracht  weer uniek, een tijdsbeeld. Een foto waar familie en vrienden u gelijk in herkennen of juist een foto waar u iets meer van uzelf laat zien. Een kwetsbare/eerlijke foto verteld altijd meer over de persoon en is ook het meest interessant. Derden zien dit direct en vinden dan ook iets van de foto, het wordt een foto met een verhaal. U kunt mij telefonisch het makkelijks contacten via +31651516748.

Tijdsbeeld

De mooiste contacten zijn eigenlijk als u via derden heeft gehoord over mijn fotografie. Daar kan ik niet tegenop adverteren, een goede, mooie, eigentijdse foto die ook nog eens perfect hangt in een interieur is de allermooiste advertentie voor mij. Regelmatig zie ik foto’s terug van jaren geleden, het is soms een tijdsbeeld maar ook een foto die onlangs gemaakt zou kunnen zijn. De stijl is dan ook niet te veranderen, wel de tijd. Het is dan ook belangrijk om in contact te blijven met mijn klanten. Via Socialmedia plaats ik regelmatig leuke foto’s met een verhaal geïnspireerd door een nieuwe opdracht of van bestaande klanten. Een filmfoto noem ik het ook weleens, gewoon een foto die zo uit een film lijkt te zijn gestapt. Het is ook veel leuker dan poseren, zodra je iets mag uitbeelden ben je ook meer jezelf dan te poseren.

Inspiratie

Regelmatig ben ik op pad om mooie locaties te vinden voor mijn fotografie. Inspiratie doe ik op in bijvoorbeeld musea. Ik probeer regelmatig naar het museum te gaan, o.a naar Boijmans | Nederlands Fotomuseum of naar de Kunsthal. Gewoon om even weg te dromen in mooie beelden en fotografie. Licht is daarbij heel belangrijk en daar zijn wij Nederlanders meester in! Maar door goed te kijken wat er allemaal op straat en Socialmedia gebeurt is ook zeer inspirerend.

Mijn Klanten

Mijn klanten komen eigenlijk overal vandaan. Doordat ik mijn studio overal mee naar toe neem maakt het voor de klant niet uit waar zij wonen. Bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn Benthuizen Barendrecht Bergambacht Berkel en Rodenrijs Bodegraven Boskoop Capelle aan den IJssel Delft, Den Haag Dordrecht Moerkapelle Moordrecht Gorinchem Groot-Ammers Gouda Gouderak Hellevoetsluis Hazerswoude-Dorp Hazerswoude-Rijndijk Hoogvliet Haastrecht Hoek van Holland Hillegom Koudekerk aan den Rijn Krimpen aan den IJssel Krimpen aan den Lek Leerdam Leiden Leiderdorp Leidschendam Voorburg Lisse Maassluis Naaldwijk.

Waddinxveen

Nieuw-Lekkerland Nieuwkoop Noorden Nieuwveen Nieuwerkerk aan den IJssel Noordwijk Nootdorp Noordwijkerhout Oegstgeest Ouderkerk Oud-Beijerland Ouderkerk aan den IJssel Papendrecht Pijnacker-Nootdorp Papendrecht Reeuwijk Ridderkerk Rijnwoude Rijswijk Rotterdam Schiedam Schoonhoven Sliedrecht Spijkenisse Stolwijk Ter Aar Vlaardingen Vlist Voorschoten Waddinxveen Wassenaar Warmond Wateringen Zoetermeer Zoeterwoude Zuidplas Zwijndrecht Zevenhuizen.

Alphen aan den Rijn

Eigenlijk werk ik landelijk, via mijn site komen klanten overal vandaan, onder andere uit Aalsmeer Alkmaar Amstelveen Amsterdam Beemster Beverwijk Blaricum Bloemendaal Diemen Haarlem Heemskerk Heemstede Hilversum Laren Gooise Meren Muiden Purmerend Uithoorn Zaanstad Zandvoort.

Gouda

Regelmatig heb ik opdrachten uit Abcoude Baarn Bilthoven De Bilt De Meern Woerden Hekendorp IJsselstein Jaarsveld Kamerik Rhenen Leersum Maarn Nieuwegein Odijk Vianen Oudewater Lopik Houten Soest Leusden Utrecht Veenendaal De Ronde Venen Wijk bij Duurstede Zeist Amersfoort Montfoort Amerongen Bunnik Bunschoten Doorn Vianen Kockengen.