Informatie

Ik neem geen foto’s ik maak ze | Uiteindelijk is een foto maken slechts een ‘klik’. Laat die ene 'klik' dan ook uniek zijn! Ik probeer met mijn foto's een verhaal te vertellen door laagjes erin te verstoppen. Woorden, zinnen en blikken die ik heb gezien of gehoord worden in laagjes toegevoegd aan een foto. Laagjes die het verhaal van de geportretteerde vertelt. Zo probeer ik iedere foto uniek te maken!

 

Hoe werkt het | De meeste afspraken worden gemaakt na het zien van mijn website, het horen vertellen over mijn werkwijze of het zien van eerder gemaakt werk via mijn sociale mediapagina’s.

Na het contact per mail, telefoon of via het contactformulier volgt desgewenst een prijsopgave. Een prijsopgave die aansluit bij je wensen. Zelf vind ik het fijn om daarna een afspraak te maken. Ik zie dan de locatie, hoor je wensen en bespreek samen met jou de mogelijkheden.

Ambassadeurs | Ik wil dat mijn foto’s filmisch zijn wat de foto alleen maar interessanter maakt. Ik heb er alle belang bij dat mijn foto thuis het verhaal van de geportretteerde vertelt of op een website of in een magazine het ontbrekende puzzelstukje is. Een aanvulling op een verhaal, het karakter van de persoon, een visie of een kijk naar de toekomst. Zo wordt iedere foto uniek en worden mijn klanten mijn ambassadeurs.

Opnamekosten | De opnamekosten voor het maken van een foto zijn inclusief het voorgesprek, een advies over de fotolocatie, het thema en de kleding. Na het maken van de foto’s heb ik binnen een aantal dagen een proefserie klaar. Daarna zijn er 2 mogelijkheden:

Fotovergroting | Studiokosten, bewerken van de foto’s en begeleiden van de fotoserie

Na een advies in bewerking, materiaal en formaat verzorg ik voor jullie de afdrukken. De materialen waarop geprint kan worden zijn: Metaal, Dibond, Hout, Acryl, Canvas, Forex, Epoxy of Fotopapier en HD-Metal.

Digitale beelden | Studiokosten, bewerken van de foto’s en begeleiden van de fotoserie Nadat je zelf een keuze of een voorselectie hebt gemaakt worden de foto's verder bewerkt. Daarna worden de gekozen foto's digitaal geleverd in een High-Res kwaliteit. Zakelijk is dit de norm, de beelden zijn uitstekend geschikt voor op de website, brochures, reclamecampagnes en sociale media. De digitale beelden worden in kleur en zwart/wit geleverd.

Wil je meer informatie of is er iets niet duidelijk bel of mail mij gerust! Wil je een prijsopgave ontvangen vul dan het contactformulier in.

Neem contact met mij op

Ton Bennemeer Fotografie

Tel. 0182-649200

Mob. 06-51516748

ton@bennemeer.nl

Privacy policy

Realisatie Ben & More | Fotografie Ton Bennemeer