Wanneer mensen naar mijn foto's kijken, wil ik dat ze hetzelfde voelen als wanneer ze een regel uit een gedicht twee keer willen lezen

Begin jaren negentig had ik de kunde, moed, passie en geloof om voor mijzelf te beginnen. Samen met dit kwartet en het vertrouwen van thuis zijn we inmiddels dertig jaar verder

Ieder decennium heb ik mijn doelen bijgeschaafd en waar nodig de koers verandert om te zijn waar ik nu ben. Op gevoel heb ik keuzes gemaakt die ongetwijfeld ook wel eens niet goed zijn uitgepakt. Met een positieve kijk op het leven en de toeval van morgen zijn er altijd weer (nieuwe) kansen.

Mijn creativiteit haal ik uit dagelijkse dingen. Het kan een artikel in de krant zijn, een gesprek op straat, een boek, film of een reclame op tv. Ook een foto-expositie, een bezoek aan musea en niet te vergeten de natuur geven mij veel inspiratie. Ik wil mijzelf blijven verbazen, verrassen en verwonderen!

Dat fotografie niet alleen mijn werk maar ook mijn hobby is kun je zien op de pagina vrij werk op mijn website:

De eerste serie is tijdens corona tijd gefotografeerd. Het is een serie geïnspireerd door een foto van Alfred Eisenstaedt ‘The Kissing Sailer’ gemaakt op Bevrijdingsdag (1945) op Times Square in New York.

De tweede serie gaat over de begrafenis van een mug. Ik weet het is niet het meest favoriete insect van de mens maar een mug heeft ook een moeder. Het is een serie die nog niet af is maar te leuk om niet te laten zien. Best spannend!

Neem contact met mij op

Ton Bennemeer Fotografie

Mob. 06-51516748

ton@bennemeer.nl

Privacy policy

Realisatie Ben & More | Fotografie Ton Bennemeer