OOK DE MOOISTE FOTO’S ZIJN SLECHTS IN ÉÉN KLIK GEMAAKT!

De opnamekosten voor het maken van een foto zijn inclusief een voorgesprek en een advies over de fotolocatie, het thema en als laatste een kledingadvies. Ook een digitale proefserie van de gemaakte foto’s zijn hierbij inbegrepen.

Het exacte bedrag van de opnamekosten hangt af van de foto locatie, de (reis)tijd en je verdere wensen. In dit bedrag zijn dus nog géén foto-afdrukken en/of digitale beelden berekend!

Na de foto-shoot heb ik na een aantal dagen een digitale proefserie van de gemaakte foto’s voor je klaar. Je kunt hieruit een (voor)selectie maken die ik verder zal gaan uitwerken.

Daarna zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Na een advies in materiaal, formaat, bewerking en uitvoering kan ik afdrukken verzorgen op Acryl, Metaal, Dibond, Hout, Canvas, Forex, Epoxy of Fotopapier.
  • Je kunt een serie digitale beelden in High-Res kwaliteit afnemen. Deze beelden kunnen gebruikt worden voor websites, brochures, reclamecampagnes en sociale media. De beelden worden in zwart/wit en kleur geleverd.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden, bel of mail mij gerust. Wil je eerst een prijsopgave ontvangen vul dan het contactformulier in. Eventueel kunnen we ook een afspraak bij je thuis of op kantoor maken om het één en ander te bespreken!

Neem contact met mij op

Ton Bennemeer Fotografie

Mob. 06-51516748

ton@bennemeer.nl

Privacy policy

Realisatie Ben & More | Fotografie Ton Bennemeer