HET IS NIET WAAR JE NAAR KIJKT DAT ERTOE DOET, HET IS WAT JE ZIET!

 

Ik denk, droom, lach en huil in beelden. Je kunt mij een verhaal vertellen en het komt visueel als een film binnen.

Voor het maken van een foto wil ik niets aan het toeval overlaten en alles van je weten, om daarna het toeval toe te laten. De dagen zijn soms te kort of mijn verhalen te lang. Best vermoeiend zeggen ze thuis! Maar ze kennen mijn onzekerheid en zien mijn passie en snappen mijn humor.

Verhalen zijn altijd al een inspiratie voor mij bij het maken van foto’s. Door te luisteren en te kijken ontstaan er automatisch nieuwe ideeën. Het latente idee pas ik vervolgens toe in mijn foto-opdracht en vrij werk.

Neem contact met mij op

Ton Bennemeer Fotografie

Mob. 06-51516748

ton@bennemeer.nl

Privacy policy

Realisatie Ben & More | Fotografie Ton Bennemeer