IK NEEM GEEN FOTO’S, IK MAAK ZE!

Elke foto begint met een wens, een verhaal, idee of een visie. Een wens om herinneringen vast te leggen, om een verhaal beeldend te maken, om een idee of een visie naar de toekomst uit te beelden. Dit maakt iedere foto bijzonder. Elke opdracht, zakelijk of particulier, elk mens en elke foto is uniek!

Mijn fotografie kun je het beste omschrijven als filmisch. Foto’s die door laagjes erin te stoppen iets willen vertellen. Foto’s met een verhaal.

Tijdens een persoonlijk voorgesprek hoor ik je wensen. Daarna vertaal ik het als een regisseur in beelden en bespreek de mogelijkheden, een thema en de locatie met je.

Neem contact met mij op

Ton Bennemeer Fotografie

Tel. 0182-649200

Mob. 06-51516748

ton@bennemeer.nl

Privacy policy

Realisatie Ben & More | Fotografie Ton Bennemeer